Három új HTC-t várhatunk

Corn Chen a tajvani HTC közösség tagja Twitter bejegyzésben tett említést három, még az év vége előtt várható HTC készülékről hevenyészett specifikációval és kódnevekkel egyetemben. A munkacímek Ocean Master, Ocean Harmony és Ocean Lite, viszont ezek egyike sem a HTC Android One készüléke. Értelemszerűen az Ocean Master tűnik a legerősebb megoldásnak, ami 6/128 GB-os kiszerelésben is elérhető lesz a 4 GB operatív memóriával és 64 GB belső tárhellyel szerelt alapváltozat mellett.


[+]

Kamerainformáció kizárólag a Masternél akad: a 12 illetve 8 megapixeles kamera említése nem tudjuk, hogy kettős rendszerre utal-e, vagy simán a hát- és előlapi modul felbontását jelzi. Az Ocean Harmony és Ocean Lite egységesen 4/64 GB-os memóriakiosztás kap, előbbi a Masterhez hasonlóan 6 hüvelykes kijelzővel, míg az Ocean Lite 5,2 hüvelykes megjelenítővel esélyes. A forrás feltételezi, hogy az Ocean Master és Lite már novemberben bemutatkozik, míg a Harmony decemberben, a karácsonyi szezonra várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Megegyezett a HTC és a Google

    A keresőóriás ugyan nem vásárolja fel a tajvaniak mobilrészlegét, a megegyezés keretében számos szakemberhez és a szellemi tulajdon java részéhez hozzájut.

Előzmények

Hirdetés