Három Samsung csúcstelefon futhat be gyors egymásutánban

Hirdetés

Jelenleg két nemzetközi piacra szánt csúcsszériája van a Samsungnak mobilos vonalon: a Galaxy S és a Note. Persze Amerikában fel szokott bukkanni egy-egy strapabíró Active modell, Ázsiában pedig még mindig trendinek számít a kagylótelefon. Tavaly decemberben az összecsukható W2018 abszolút elit felhozatallal és egy hátlapi kamerával érkezett. Az viszont elég különleges volt, hiszen a kagylótelefonnal debütált a Galaxy S9-ben is kikötő, változtatható apertúrájú lencse.


A Samsung W2018 kagylótelefon (forrás: SamMobile) [+]

A W2019 erre is rátehet egy lapáttal: az MMDDJ_ Twitter-csatorna úgy hallotta, hogy a Project Lykan munkacímen készülő telefon dupla kamerát viselhet a hátlapon, ha tippelnünk kellene, optikai zoomképességekkel. Mivel tavaly decemberben debütált az aktuális flipes csúcsmobil, várhatóan most is az év végén, Kínában fog befutni a folytatás.

A két S9, egymás társaságában
A Galaxy S9 páros februárban debütált, friss hírek szerint kerek egy évvel később érkezhet a generációs frissítés [+]

Mindjárt utána egy másik, sokkal különlegesebb összecsukható telefon érkezhet: a PhoneArena úgy hallotta, a Samsung cserélt, és a Las Vegas-i CES környékén az összehajtható kijelzős Galaxy X lehet a főszereplő, majd februárban, az MWC időszakában a Galaxy S10. Ez rövid idő alatt háromféle koncepció keretében megalkotott Samsung csúcstelefont jelentene, azaz a gyártó nem ül a babérjain. Nem is teheti meg: a Reuters úgy hallotta, a Galaxy S9 páros egyelőre nem fogy olyan jól, mint tavalyi elődje.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés