Három évig lesznek HTC Nexus mobilok?

Hirdetés

Nem indult jól 2016 a bevételek tekintetében a tajvani HTC-nek, és alighanem valami nagy dobásra lesz szükségük, hogy a vásárlótömegeket visszanyerjék. Ez lehet a kémhírek szerint HTC 10 néven, Snapdragon 820-as SoC-vel és 12 megapixeles UltraPixel kamerával elstartoló új csúcskészülék, amely egyes források szerint április 11-én, újabbak szerint pedig 19-én mutatkozik be.

Google Nexus One
A HTC a Nexus széria kezdetétől jelen one, a sort a Nexus One indította [+]

A HTC a saját, Sense UI-s okostelefonjai mellett a Google referenciamodelljeiből is kivette a  részét, illetve a One sorozatnak is megjelentek Google Play Edition variánsai, szintén vegytiszta Androiddal. A MyDrivers úgy tudja, hogy a partnerkapcsolat nemrég új szintre lépett: a tajvaniaknak sikerült három évre szóló szerződést kötni a keresőóriással, így több évig érkezhetnek HTC logós Nexus ketyerék – a legutóbbi ilyen a Nexus 9 táblagép volt. A PocketNow szerint akár mindkét idén esedékes referenciamobilt a HTC szállíthatja, és a nyomásérzékeny képernyő szókapcsolat is elhangzott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Mégsem április 11-én mutatkozik be a „HTC 10”?

    Friss pletykák szerint egy héttel később érkezik a fémházas, sztereó hangszórós HTC One M9 folytatása, amely elhagyhatja a sorozatnevet és az M előtagot.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

  • Bemutatkozott a Nexus 9 és a Nexus Player is

    A HTC által életre hívott referencia táblagép 8,9 hüvelykes kijelzőt és 64 bites NVIDIA chipsetet kapott, továbbá megérkezett a Google konzolja, a Nexus Player is.

Hirdetés