Hajlítható kijelzős készüléken dolgozik a Doogee?

Hirdetés

Evan Blass hozzájutott két felvételhez, amelyen Doogee márkanévvel konkrétan egy panel látható, amelyt finoman hajlítgatnak. A valamiféle alaplapra szabadon kötött, működő panel jelenleg valóban flexibilisnek, oda-vissza hajlíthatónak tűnik, ebből persze nem következik, hogy maga a készülék is az lesz, az íves kialakítás viszont igen. Nem mintha nem lett volna már példa hasonló megoldásra. A Samsung Galaxy Round az vertikális tengely mentén ívelt, míg a két generációt is megélt LG G Flex a horizontális tengely mentén görbült.

A manapság is különlegesnek számító kialakítás a görbület és a viszonylagos instabilitás kihasználására épülő gesztusvezérléses megoldásokkal aknázta ki a rendhagyó formatervet, az eszközöket meghatározott módon billegtetve számos funkció volt aktiválható. A  Doogee panelje látszólag kombinálj a rugalmasságot és az alternatív képarányt, ami ez esetben a Samsung Galaxy S8-cal megegyező 18,5:9. A panel méretéről egyelőre nincsenek információink; 6 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely került említésre a jövőre várható készülékkel kapcsolatban.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Doogee Mix 2

    A Doogee Mix tapasztalatai alapján érdemes fenntartásokkal kezelni a specifikációt, ami azért alapvetően impozánsra sikerült. Papíron legalábbis.

  • Doogee Mix - kutyából nem lesz szalonna

    Hiába a keretmentes kijelző vagy a duplakamera, a Mi Mix életérzése helyett annyi problémát sikerült elhozni a középkategóriába, amennyitől Cesar Millan is falnak rohanna.

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés