Gyártásba került az Apple AirPower

Hirdetés

Még a másfél évvel ezelőtti iPhone-premieren lehetett először látni az Apple okos vezeték nélküli töltőjét, de megvenni a mai napig nem lehet az AirPower névre hallgató kiegészítőjét. A ChargeLAB megbízható forrása szerint végre elindult a gyártás, az Apple számára AirPodsot és többféle kábelt gyártó Luxshare Precision sorairól elkezdtek legördülni az első végleges példányok.

 

2018-ra várták az első eresztést, ám a termék komplexitása miatt jelentősen csúszott a premier. A hivatalos fotón látható, vezeték nélkül tölthető AirPodsra egyébként a mai napig várunk, várhatóan a következő Apple keynote-ig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Újabb forrás szerint érkezik az Apple AirPower

    A hányattatott sorsú, vezetékmentes töltőlap most már minden valószínűség szerint tényleg érkezik, bár pontos dátum továbbra sincs.

  • Nem lesz Apple AirPower

    Az Apple hivatalosan is törölte az AirPower okos, vezeték nélküli töltőpadot a tervei közül, a több készülék töltésére alkalmas eszközt nem fogják bemutatni.

Előzmények

  • Nagyon okos lesz az Apple AirPower

    Az egy éve benyújtott szabadalom vélhetően a közeljövőben realizálódik: az AirPower igencsak komplex, vezetékmentes töltőállomás lesz.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés