Galaxy blog: Unpacked bemutató február 21-én

  • (f)
  • (p)
Írta: Bone123 | 2016-02-01 11:35 | Forrás: Mobilarena

A tippek szerint a Galaxy S7 és az S7 edge is bemutatkozik a Samsung barcelonai Galaxy Unpacked 2016 eseményén. VR fronton is érkezhetnek újdonságok.

Február 21-én, este 7 órakor tartja meg a Samsung az idei első Galaxy Unpacked gáláját, ahol várhatóan lehull a lepel az S7-es generációról. Ezt és a barcelonai premiert eddig is biztosra vette a szakma az eddig kiszivárgott, szervereket megtöltő kéminformáció áradat alapján, a gyártó mindenesetre még nem árulkodik arról, hogy pontosan mit fog bemutatni egy nappal a Mobile World Congress kapunyitása előtt.

Az viszont kiderül a rövidke videóból, hogy a Gear VR, és egyáltalán a virtuális és kiterjesztett valóság is részese lesz az eseménynek. Ha tippelnünk kellene, talán élőben, VR-ban is meg lehet majd tekinteni az eseményt, sőt, az előre nyúló kéz akár még azt is jelentheti, hogy kiterjesztett valóságban, a felhasználó a „saját asztalán” megtekintheti majd a Galaxy S7-et. Ám ez egyelőre csak tipp, biztosat úgyis majd február 21-én lehet kijelenteni. Csapatunk ott lesz a sajtóeseményen.