Galaxy blog: Két rangos díjat is besöpört a Samsung az MWC-n

Hirdetés

Az MWC szervezője, a GSMA évről évre kiosztja a Global Mobile Awards névre hallgató díjait, persze nem a frissen bemutatott és később piacra kerülő termékeket jutalmazva, hiszen azokat a szakma még nem tudta letesztelni, a felhasználók pedig élesben bevetni. Tavaly alighanem a két szélén lekerekített Galaxy S6 edge volt a legemlékezetesebb mobiltelefon az MWC-n, és ma be is zsebelte a Best Smartphone 2015 díját a legjobb tavalyi okostelefonért.

Különleges és meghökkentő Samsung Galaxy S6 edge formavilága
[+]

A Gear S2-ről ugyan nem az MWC-n hullott le a lepel (viszont pont előtte mutatkozott be egy új e-simes variáns a Gear S2 classic 3G személyében), és a lünettával, azaz tekerőgyűrűvel felszerelt kerek kijelző akkora sikert aratott a felhasználói visszajelzések alapján, hogy a Best Connected Consumer Electronic Device, azaz legjobb csatlakoztatott eszköz díját is elhódította.

Hozzánk ilyen dobozzal érkezett, forgalomba azonban kerek csomagolással kerülhet a Gear S2
Hozzánk a Gear S2 sportosabb változata látogatott el [+]

„Megtiszteltetés a számunkra, hogy elismerték piacvezető megoldásainkat” - mondta DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs vezére. „Továbbra is elkötelezettek vagyunk olyan mobileszközök előállítása iránt, amelyeket a felhasználói igények ihlettek, és a fejlődés és innovációk materializáltak.” A minap bemutatott két új Samsung csúcskészülék, a Galaxy S7 és az S7 edge is jó eséllyel fog pályázni a jövő évi elismerésekre, főleg az F/1,7 hüvelykes kameralencsét és a Dual Pixel technológiájú, 12 megapixeles szenzort emelnénk ki, amelynek minden egyes pixele fókuszálásra is bevethető. Röviden itt foglalkoztunk az S7 és az S7 edge hátlapi kamerájával.

Előzmények

Hirdetés