Galaxy blog: Elindult az Android 7.0 béta program

(Frissítés: új képernyőképeket és galériát mellékeltünk – Bone123). Ahogyan a Samsung ígérte, elindult az android nougatos Galaxy Beta Programme, vagy sokkal magyarosabban a fejlesztés alatt álló, legújabb rendszerverzió publikus tesztelgetése. A részvétel feltétele jelen állás szerint brit, amerikai vagy koreai piacon értékesített, kártyafüggetlen Galaxy S7 vagy S7 edge birtoklása (az olimpiai kiadást leszámítva), jelentkezés a Beta Programme appon keresztül, végül pedig a Samsung jóváhagyása.

Az Android 7.0-n alapuló Grace UI. Kattints a képre a galéria megnyitásához! Az Android 7.0-n alapuló Grace UI. Kattints a képre a galéria megnyitásához!
Az Android 7.0-n alapuló Grace UX. Kattints a képre a galéria megnyitásához! [+]

Első körben Dél-Koreában jeleztek a kiválasztott és szerencsés tulajdonosok készülékei, hogy szedhetik a nougatos verzión alapuló Grace UX-et, míg a brit és az amerikai felhasználók tűkön ülve várták ugyanezt, aztán ők is frissíthettek. Először koreai nyelvű képernyőképeket közöltünk, ezeket most angol nyelvűre frissítjük a SamMobile jóvoltából, és alább is újabb, jobb minőségű mozgókép formájában tekinthető meg ugyanez.

Kapcsolódó hír: a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge is ellátogatott a Wi-Fi.org-ra, hogy beszerezzék a szoftverfrissítés megjelenéshez szükséges minősítéseket, ez is egy újabb jel, hogy heteken belül elindulhat a végleges, hivatalos nougatos update közzététele.

Azóta történt

Előzmények

  • Galaxy blog: Szerdán indul az Android Nougat béta program

    A Galaxy S7 és az S7 edge brit és amerikai tulajdonosai vehetnek részt először a 7.0-s Android tesztelésében, közülük sem mindenki.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.