Frissítési ütemterv a Xiaomitól

Hirdetés

Az IT Home által közzétett előzetes alapján számos Xiaomi készülék kapja meg az Android legújabb főverzióját, de már a 7.1-es frissítés is ütemezve lehet. A lista azért érdekes, mert a gyártó óriásphabletje, a Mi Max például nemrég már váltott hivatalosan is, az aránylag frissnek számító Redmi Note 4 és Redmi 4 viszont nem is szerepel rajta. Legalábbis az általunk ismert formában. A Note 4X és Note 4 lényegében ugyanaz az eszköz, és fejlesztői állapotban már elérhető rá a Nougat, tehát valószínű, hogy a végleges verzió is folyamatban van. Cserébe már minden új Xiaomi készülék Android 7-es alapokon fog érkezni az Android 8 bemutatásáig, a MIUI 9 pedig valószínűleg a felsorolásban nem szereplő telefonokra is eljuttat néhány nougatos funkciót.

Mindenesetre a 7.0-s lista a következő:

a 7.1-es készülékek pedig az alábbiak:

Előzmények

  • Nougatot kapott a Xiaomi Mi Max

    A Xiaomi legnagyobb készüléke is lassan Android 7.0-ra frissül, bár elvileg még béta állapotú szoftvert dobtak a nemzetközi variánsokra.

  • Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?

    A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

Hirdetés