Frissítés érkezik a Microsoft Lumia 950-hez és 950 XL-hez

Hirdetés

A Microsoft Lumia 950 és 950 XL készülékeket nemrég vetettük komolyabb teszt alá: az új Windows operációs rendszert futtató csúcsmobilok nem sikerültek rosszul, de szoftveresen még elég sok nyűgjük volt, ezek egy részét javíthatja egy új frissítés, ami 01078.00027.15506.020xx verziószám alatt fut. A csomag gyakorlatilag csak hibajavításokból áll, a stabilitási és teljesítménybeli dolgokon kívül a microSD-kezelési problémák is megszűnhetnek, javul az automatikus fényerő érzékelésének pontossága, a gyenge fényviszonyok közötti képzajosodás enyhülhet, illetve a 4K-videózás is probléma nélkül fog üzemelni.


Nem rossz készülék a Microsoft Lumia 950 az új Windows rendszerrel, de elég sok hibája van még. [+]

Az új szoftververzió elérhetősége már elindult, Angliában és Írországban már a legtöbb felhasználó megkapta a frissítést, a magyar felhasználóknak viszont még várniuk kell kicsit, remélhetőleg rövid időn belül megkapják a frissítést a hazai tulajdonosok is.

Azóta történt

Előzmények

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

Hirdetés