Fotókon a Gear S2 classic két extra kiadása

Hirdetés

A Gear S2-t kifejezetten kedveltük, a kör alakú kijelzővel szerelt okosóra tekerhető karimája remek ötletnek bizonyult. Ezt a koreai gyártónál is érezték, ezért a classic utónevet viselő változatból két új variáns is érkezik, a CES-en bejelentett Rose Gold és Platinum a monacói Samsung Forum rendezvényen is fókuszba került, ezúttal volt lehetőségünk ki is próbálni ezeket.


[+]

A két modell magasabb árazással kerül a boltokba, mint a hagyományos változatok, a 18 karátos rózsaarany berakású termék és a Platinum is 450 dolláros ár környékén nyit, ami mintegy 100 dollárral magasabb, mint a hagyományos változatokért kért pénz. A Rose Gold elefántcsont színű, a Platinum pedig fekete bőrszíjat kap.


[+]

Bár a design nem változott, az anyaghasználat miatt mégis sokkal inkább ékszernek tűnnek az új órák. A Samsung azzal csavart még a dolgokon, hogy a külsőhöz passzoló óralapokat is készítettek, négyféle olyan grafika közül tud választani a tulajdonos, amelyek az eredeti Gear S2-ben nincsenek benne.


[+]

A sajtóeseményen természetesen nem csak az órákról esett szó, de ezzel kapcsolatos, hogy a Samsung Pay fizetési rendszer hamarosan elindul Európában is, először a spanyol és a brit piacon lesz elérhető, de ez csak a kezdet. A tranzakciókat a Gear S2 órákkal is elvégezhetjük, amelyek hamarosan nem csak Samsung okostelefonokkal, hanem más androidos és iOS rendszerű készülékekkel is együtt fognak tudni működni annak érdekében, hogy azokra a vásárlókra is építkezhessen a Samsung, akik nem a koreai gyártó mobiljait preferálják.


[+]

További apró érdekesség, hogy bár a Samsung Pay jelenleg csak Samsung eszközökkel működik, már készül az iOS rendszerű telefonokhoz is megoldás, amivel a Samsung hazai pályán támadja le az Apple-t és természetesen ezzel együtt az Apple Pay-t.

Előzmények

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

Hirdetés