Fotók árulkodnak a Huawei P20 Lite-ról

Rengeteget lehet olvasni mostanában a Huawei P10-széria várhatóan P20 néven debütáló utódairól, a Lite verzió például legutóbb az FCC adatbázisában bukkant fel. Március 27-én kerül megrendezésre az esemény, ahol a tripla kamerás, kávamentesített, mesterséges intelligenciával és gépi tanuláson alapuló algoritmusokkal felvértezett csúcsmodellek érkeznek, nem mellesleg pedig komoly esély van egy Lite modell debütálására is.


[+]

A képek alapján egyértelműnek tűnik, hogy bár az olcsóbb változat „csak" két kamerát kap, viszont az iPhone X-szerű bemetszés, illetve a rendkívül szűk kávák jellemzők lesznek rá, nyújtott kijelzője várhatóan 5,8 vagy 6,1 hüvelykes, 1080 x 2280 pixel felbontású lesz. Több forrás említ 148 x 71 x 7,2 milliméteres dimenziókat, ezt azonban nem vehetjük biztosra, ahogy a 2900 mAh kapacitású akkumulátort is csak az FCC említi, végleges piaci név nélkül, rejtélyes ANE-LX1 típusszám mögött.

Ugyanakkor felbukkantak P20 Plus-információk is, a 155,3 x 74,2 x 7,7 (kamerapúppal 9,8) milliméteres, nagyjából 6 hüvelykes kijelzővel mobil a 3D render alapján kap jack csatlakozót, infraportot, és természetesen látszik a három kamera is.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P10 Lite - csak a szokásos

    A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.

Hirdetés