FIFA különkiadást kap a Vivo X20

Hirdetés

A Vivo nálunk eddig nem mutatott nagy produkciót, az utóbbi hetekben több készülékhez is volt szerencsénk, a belépő modellek itthon nem abba az ársávba estek, ahol pont kedvező ajánlatnak minősítenénk őket. A korlátozott hálózati képességek, a lokalizálás hiánya sajnos errefelé erősen deal-breaker, ettől függetlenül a Vivónak elvitathatatlan érdemei vannak a technológiai újítások terén, otthon pedig ideg népszerű, ami a piac volumenét tekintve elég meggyőző. Az európai és globális nyitás egyértelmű, amihez óriási támogatás, hogy a Vivo volt a Konföderációs Kupa fő szponzora.


További képekért katt a fotóra!

Ebből értelemszerűen következik, hogy a 2018-as, oroszországi Labdarúgó világbajnokságot is viszik, a szerződés pedig kiterjed a 2022-es katari játékokra is. Ennek apropóján került bemutatásra a napokban a Vivo X20 FIFA különkiadása, ami hardveresen nem tér el az alapmodelltől, de a Labdarúgó Szövetség logójával díszített, a szervezők pedig egy-egy példány használatával népszerűsítik a márkát. Ráadásul az X20 valószínűleg teljesen használható is.


[+]

A felső-középkategória legfrissebb szettje, a Snapdragon 660 mellett 4 GB rendszermemória és 64 GB bővíthető belső tárhely áll rendelkezésre; a megjelenés a trendeknek megfelelő, köszönhetően a 6,1 hüvelykes FullView (18:9) Super AMOLED panelnek köszönhetően, ami egy  155,85 x 75,15 x 7,2 milliméteres, 159 grammos házba fért bele, 3250 mAh-s teleppel együtt. Van B20-as LTE, 5.0-s Bluetooth, és dupla hátlapi kamerarendszer. A készülék dizájnja pedig inkább az európai ízlésnek megfelelően lett kialakítva a speciális kiadás esetében is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Vivo Y66 - innen szép nyerni

    A középkategória ár/érték bajnokai közt próbál helytállni az itthon kevésbé ismert, ám Kínában és Indiában rendkívül népszerű márka terméke. Sok esélye ennek, itt nincs.

  • Vivo X9 - vivatlan vendég

    A Vivo készüléke erős felső-középkategóriás szerkezet, komoly szelfiképességekkel, viszont adott közegben és szinten borzasztóan drága. Plusz nem tud magyarul, de angolul is alig.

  • Közeledik a Vivo

    A kínai gyártó komoly energiákat fektet a nemzetközi piacok felé való nyitásba, ez most öt újabb országot jelent, ahol hivatalosan forgalomba kerülnek a készülékek.

  • Vivo Y55 - nem érdemes Vivódni vele

    Lehet piaca az Ázsiában elismert Vivo olcsó modelljének, csak nem itt, nem most és nem ennyiért. A gyártót viszont ne írjuk le, csak jöttére, kelet felől egyhamar ne számítsunk.

Hirdetés