Február 24-én jön a Flyme 7

Hirdetés

A Meizu által fejlesztgetett Flyme OS a kevés olyan androidos kezelőfelület egyike, ami tényleg egyedi és hasznos megoldásokkal van tele. A 6-os verzió több mint egy éve startolt el, érik már a frissítés, ami jó eséllyel a 15 és 15 Plus készülékekkel együtt fog bemutatkozni. A Kínából szivárgott fotók február 24-ei bemutatóról árulkodnak, és a jelenleg még nem publikus bétáról is érkezett egy képernyőfotó: ez home gombhoz tartozó új funkcióról (mQuick), mesterséges intelligenciához köthető extrákról és természetesen frissebb megjelenésről árulkodik.


[+]

A 15-páros jó eséllyel Android Oreo-alapokon jön, így értelemszerűen ezzel várhatjuk az új Flyme rendszert, ami a bemutató dátumából kiindulva jó eséllyel az MWC-n is megtekinthető lesz, ugyanitt remélhetőleg arról is kapunk információkat, hogy hogy állnak a Super mCharge gyorstöltés fejlesztésével.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképek árulkodnak a Meizu 15-ről

    Az eddigiekben látottaktól kissé eltérő kialakítást sejtetnek a Meizu 15 új renderképei.

  • Ilyen lehet a Meizu évfordulós készüléke

    A Meizu 15 Plusról eddig annyi derült ki, hogy lesz, méghozzá a gyártó 15 éves fennállásának alkalmából, a Weibón most azonban a vélhető kialakítás is megmutatkozott.

  • Jubileumra készül a Meizu

    A cég megalapításának tizenötödik évfordulóját két új termékkel ünnepli a kínai gyártó.

  • Elstartolt a Flyme 6

    A két ígéretes telefon mellett a legújabb Flyme rendszerfelület is bemutatkozott, amely a vizuális ráncfelvarrás mellett gyorsabb és takarékosabb működést ígér.

Hirdetés