Ez a kilenc Honor vált EMUI 8.0-ra

A Huawei kínai oldala közölte, mely Honor eszközök kapják (vagy adott esetben már kapták) meg a 8.0-s EMUI főverziót, amely egyébként a Huawei Mate 10 családdal debütált, Android 8.0 Oreóval a fedélzeten. A lista: Honor V10 / View10, Honor 9, Honor V9 / 8 Pro, Honor 9 Lite, Honor Note 8, Honor 8, Honor V8, Honor 8 Lite és Honor 7X.

Gyönyörű készülékkel tért vissza a Honor
Nem marad le a roppant mutatós Honor 8 a legfrissebb EMUI-ról, bár egyelőre kérdőjeles, hogy az Android 8-at megkapja-e [+]

Úgy tűnik viszont, hogy nem lehet egyenlőségjelet tenni az EMUI 8.0 és az Android 8.0 között: ahogyan az MIUI is Android főverziótól független, akadhat modell, amelyik 7.x Nougat rendszer mellé kapja meg a friss EMUI újdonságait, írja a PhoneArena. A Honor 8 esetében ugyanis maga a brand erősítette már korábban a rossz hírt, miszerint a népszerű modell lemarad a kekszes Androidról, hardveres és szoftveres limitációk miatt. Fényt jelenthet ugyanakkor az alagút végén, hogy a kapcsolódó bejegyzést a közzétevő Honor India azóta eltávolította.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Két Honor is Oreóra váltott

    A Honor V9 (errefelé: Honor 8 Pro) és a Honor 9 is megkapta Kínában a 8.0-s Androidot és EMUI-t.

  • Európába érkezett a Honor View 10 és a 7X

    Egy közép- és egy felső kategóriás Honor phablettel bővült az európai mobilpaletta, egyaránt hatalmas kijelzővel, modern hardverrel és dupla hátlapi kamerával.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

Hirdetés