Exkluzív fotók a Samsung Galaxy J6-ról

A Samsung a J szériát szánja a kedvező árú szegmensbe, ettől függetlenül a J sorozat új tagja, a Galaxy J6 az A sorozat legjobb tulajdonságai közül azért örököl párat. Kétségtelenül ilyen a Super AMOLED megjelenítő, ami eddig sem volt ritka a szériában, viszont ezúttal a képarány is igazodik az idei uralkodó formanyelvhez. Az 5,6 hüvelykes, vélhetően HD+ megjelenítőt azért a kategóriának megfelelően keretezi majd némi holttér.


[+]

A készülék nem csak küllemében hasonít a Galaxy A6-ra, a lapkakészlet is megegyező lehet, így a különböző memóriavariánsok mellett szintén az Exynos 7870 dolgozik. Várhatóan 2, 3 és 4 GB operatív memóriát mellékelnek piactól függően, illetve 32 vagy 64 GB bővíthető belső tárhelyet. A kamerák azonban alacsonyabb felbontásúak lesznek, hátul 12, míg elől 8 megapixeles szenzorok kapnak helyet saját LED villanóval.

Infinity Display: igen, Type-C USB: nem Infinity Display: igen, Type-C USB: nem
Infinity Display: igen, Type-C USB: nem [+]

A hátlap elrendezése és az ujjlenyomat olvasó helye sem újdonság, olyan, mint a Galaxy A6 esetében, a Type-C csatlakozó viszont hiányozni fog. A szintén 3000 mAh-s telepet ez esetben még mindig microUSB porton keresztül kell táplálni. Az árak a 3/32 GB-os verzió esetén 56 ezer forint, míg a 4/64 GB-os változatnál 63 ezer forint körül alakulnak. A hivatalos bejelentés dátuma egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés