Erősítést kapott az Axon 7, csak nem mindenki használhatja

Új, intelligens titkosítási és biztonsági megoldásai kapcsán két, kifejezetten kormányhivataloknak szánt Axon telefont is bemutatott a ZTE, bár igazából egy újra bemutatóról és egy ráncfelvarrásról van szó. A ZTE Axon 7 Max ipari verziója nem változott (6", FHD, Snapdragon 625, 4/64 GB RAM/ROM, 4100 mAh) csak felvértezték az előbb említett megoldásokkal, az Axon 7s viszont új hardverre cserélt néhány korosodó komponenst, így kapott az Axon 7-től megkülönböztetett terméknevet.


[+]

Azért nagy előrelépésre nem kell számítani: a négymagos Snapdragon 820-at a négymagos Snapdragon 821 váltja, az 5,5 hüvelykes QHD panel vagy a méretek változását nem jelezte közleményében a gyártó. Újdonság viszont az eleve 7.1.1-en elstartoló Android főverzió, amelyen a ZTE saját felülete fut, a dupla hátlapi kamera, ami elvileg este jön igazán jól, illetve a némileg átszabott, dupla hangszórórács. Arról nem szól a fáma, hogy a ZTE Axon 7s a későbbiekben bárki számára elérhető lesz, avagy valamely a gyártóval leszerződött kormányhivatalban kell dolgozni az esetleges megkaparintásához.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Dupla kamerát kap a ZTE Axon 7s

    A ZTE csúcskészüléke modellfrissítéssen esett át, ami erősebb hardveres alapokat és dupla kamerát is jelent.

  • ZTE Axon 7s variáns tűnt fel

    A ZTE A2018 kódnevű eszköz nagyon hasonlít két, már létező ZTE Axon modellre, valószínűleg az egyik frissített variánsa lesz.

Előzmények

  • MWC 2017: Kezünkben a ZTE Axon 7 Max

    Kipróbáltuk és videót is készítettünk a ZTE egyik legérdekesebb phabletjéről: 3D kijelző és kamera, hatalmas akkumulátor, takarékos rendszerchip.

  • ZTE Axon 7 - késve is felveszi a kesztyűt

    A tavalyi csúcsmobil későn jutott el erre a piacra, szoftveres apróságokon lehetne javítani, komoly hibája azonban nincs, zenei képességeivel pedig messze kiemelkedik a tömegből.

  • ZTE Axon 7 Mini - óriásbébi

    Tréfának is rossz az 5,2 hüvelykes Axon 7 variánst Mininek nevezni, a ZTE a gyönyörű fémházas kivitellel, a sztereó hangzással és az ígéretes kamerákkal azonban nem viccel.

  • Bemutatkozott a ZTE Axon 7 Max

    A középkategóriás phablet 6 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 625 lapkát és dupla hátlapi kamerát kapott.

Hirdetés