Érkezik az új Neffos

Hirdetés

Bemutatkozott a Neffos N1, a márka első, dupla hátlapi kamerával szerelt mobilja. A hagyományos, 16:9-es, 5,5 hüvelykes képátlójú, Full HD IPS kijelzővel szerelt phablet előlapját Gorilla Glass 3 üveg védi. Alapjait tekintve a MediaTek Helio P25 lapkájáról beszélhetünk nyolcmagos, 2,5 GHz-ben maximált Cortex-A53 processzorral, Mali-T880 rendszerchippel, 16 nanométeres gyártástechnológiával, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os belső tárolóval. Az LTE-támogatás természetesen adott és külön kiemelték a gyártó saját technológiájára épülő Wi-Fi antennát, ami természetesen kétcsatornás.


[+]

Az NFUI 7.0 kezelőfelület fut az Android Nougat rendszeren. Hátlapi kamerája 12 + 12 megapixeles, bokeh és portré módok támogatottak, de egyébként azonos látószögű, RGB + monokróm Sony IMX386 szenzorokról áll. Hátul találunk még dupla ledes vakut, illetve ujjlenyomat-olvasót. 3260 mAh kapacitású akkumulátora gyorstöltésre alkalmas.


[+]

Malajizában már elérhető a mobil körülbelül 70 000 forintnak megfelelő összegért, és szinte biztos, hogy a TP-Link többi piacára is érkezik, de ennél többet még nem tudunk a konkrétumokról.

Előzmények

Hirdetés