Érkezik az EMUI 3.0 a Honor 6-ra

Hirdetés

Olvasóink a Huawei Ascend Mate7 kapcsán már megismerkedhettek az EMUI 3.0-ás verziójával, amely bár továbbra is Android KitKaten futott, a képernyő alján lévő kezelőgombok már lollipopos stílusban jelentek meg. Bár a különösen ajánlott plecsninket elhódító Honor 6 is kitkatos rendszerverziót kapott, a nyáron bejelentett készülék mégis az eggyel régebbi, EMUI 2.3-al startolt el, azonban már csak két szűk hónap, és elérhető lesz a 3.0-ás frissítés a Huaweitől függetlenül működő márka készülékére.

Honor 6
A Honor 6 az EMUI 2.3-mal startolt el, de hamarosan érkezik a 3.0-ás frissítés

Arról nincs információnk, hogy a januári frissítés keretében az Android Lollipop is megérkezik-e a Honor 6-ra, mindenesetre az új EMUI verzió egységesebbé teszi a grafikus felületet, bekerül a könnyű kezeléshez az egykezes használatot segítő mód, az értesítési panelre felkerül az előlapi kamerát használó tükör, a ledes villanót működtető zseblámpa, továbbá bővülnek a kamerafunkciók és ráncfelvarrást kap a legtöbb alapvető alkalmazás is. Az EMUI 3.0-val olvasóink hamarosan Ascend G7-es elemzésünk kapcsán is találkozhatnak.

Azóta történt

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

Előzmények

  • December 16-án jöhet a Honor 6 Plus

    A Huawei cégcsoporthoz tartozó, de önállóan működő Honor márka következő készüléke december közepén kerülhet bejelentésre két darab hátlapi kamerával.

  • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

    Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés