Előrendelhető a Galaxy J4+ és J6+

Hirdetés

Infinity display, oldalsó ujjlenyomat-olvasó és dupla hátlapi kamera – ezekkel a hívószavakkal keltette fel az érdeklődést a Samsung, ám a középkategóriás újdonságok bemutatójára még jövő hét elejéig várni kell. Nem akart várni azonban az egyik holland webshop, és máris leleplezte a Samsung Galaxy J4+ és J6+ modelleket, ráadásul teljes temékoldallal és eurós árakkal.

Ez itt a Galaxy J4+ Ez itt a Galaxy J4+
Ez itt a Galaxy J4+ [+]

A Galaxy J4+ sem lesz már apró, 6 hüvelykes, 720 x 1480 pixel felbontású IPS kijelzőt kap,a készülék házához 161,3 x 76,7 x 7,9 milliméteres dimenziók tartoznak, ráadásul 178 grammos tömeggel. Oldalsó kávája várhatóan alig észrevehető lesz, alul-felül persze bőven marad terület a kijelzőn túl.


[+]

2/32 GB-os memóriacsomaggal, Snapdragon 425-tel, szimpla 13 megapixeles, 1080p videót rögzíteni képes kamerával és Dolby Atmos címke által fémjelzett hangszóróval kelleti magát, noha a hátlapja műanyag és Type-C helyett microUSB-t kapott. Fekete színben, DuoS, azaz két SIM-es változatban kerül piacra, 189 eurós körülbelüli ára 60 000 forintnak feleltethető meg.

A kettős hátlapi kamerát a Galaxy J6+ kapja meg A kettős hátlapi kamerát a Galaxy J6+ kapja meg
A kettős hátlapi kamerát a Galaxy J6+ kapja meg [+]

A Galaxy J6+ az a készülék, ami tényleg teljesíti a dupla kamera ígéretét, ugyanaz a készülékház, ugyanaz a kijelző, ugyanaz a chipset, de 3 GB RAM-mal és a 13 megapixeles hátlapi egységet kiegészítő, valószínűleg csak mélységinformációkat továbbító másodlagos fényképezővel. Szelfikamerája 5 helyett 8 megapixeles. Szintén nincs Type-C, viszont van beépített arcfelismerés. 239 eurós várható ára már 78 000 forint körüli összeget takar.

Azóta történt

Előzmények

  • Készül a Samsung Galaxy J6+

    Az XDA firmware információkban bukkant az új modell néhány jellemzőjére, így valószínű, hogy a J6 is kap + jelzetű variánst.

Hirdetés