Előnyös, de gyanús kép a Mi Mix 2S-ről

Több forrás is biztosra veszi, hogy a Xiaomi a Mi Mix 2S-sel készül a barcelonai MWC-re, vagy legalábbis annak az időszakára, hiszen elsősorban Kínában szokta friss termékeit leleplezni. A Mi Mix 2 tavaly remekül sikerült, több fronton is előrelépett, és mivel a Mi 7 csúcskészülék bemutatóját későbbre tippelik, a kávamentes phablet ráncfelvarrt változata búcsúztathatja a telet a gyártó részéről.


Ez a forma már tavaly felbukkant, és sokan remélik, hogy idén kézzelfogható termékké válik (forrás: Weibo) [+]

Ugyan a fenti renderkép korábban már felbukkant, aztán mégsem érkezett ilyen formájú, egyébként ügyesen kávamentesítő mobil. Mostanában viszont megint találkozni ezzel a dizájnnal, így van rá némi esély, hogy az 5,99"-es képátlóval tippelt Mix 2S tényleg így fog kinézni. Ennél magabiztosabb tipp a Snapdragon 845 elbújása a készülékházban, illetve a dupla kamera a hátlapon.

A forma esélyeit némileg növeli, hogy a fenti küllem vázlat formájában is felbukkant
A forma esélyeit némileg növeli, hogy a fenti küllem vázlat formájában is felbukkant (forrás: GizmoChina) [+]

Ami egyébként a fenti forma esélyeit növeli, az egy szintén a minap felbukkant vázlat, hasonló formával. Néhány héten belül kiderül, hogy valóban érkezik-e ilyen, vagány kinézetű Xiaomi, vagy a most már már tényleg majdnem teljesen kávamentes dizájn továbbra is vágyálom marad. A fenti elrendezés egyébként meghagyja a hagyományos beszélgetési hangszórót felül, míg a szelfikamera kis betüremkedését ügyesen jobbra, kevésbé zavaró helyre száműzi, fantázia tehát egyértelműen van benne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés