Élőképen a Redmi Note 5

Remek éve van a Xiaominak: volt hónap, amikor 10 milliónál is több okostelefont szállított le, a Mi Mix 2-vel jócskán előrelépett használhatóságban a csúcskategóriában, és a remekül fogyó, ár/érték bajnok Redmi széria mellett felbukkant és nálunk is tarolt a dupla hátlapi kamerás, a vegytiszta Android One projectben résztvevő Mi A1. A következő lépés a középkategória kávamentesítése lehet: a sokszor kiszivárgott Redmi Note 5 (nem összekeverendő a filléres Note 5A-val) 18:9 arányú megjelenítőre válthat, jóval vékonyabb keretet hagyva a képernyő alatt és felett, a TENAA-nál már meg is mutatta magát.

A Redmi Note 5 működés közben
A Redmi Note 5 működés közben (forrás: Weibo) [+]

Most pedig a fenti fotón, működés közben csodálható meg, a készülékinformáció szerint 5,99"-es megjelenítővel, 1080 x 2160 pixeles felbontással, 4000 mAh-s teleppel, 12 megapixeles kamerával, Snapdragon 626-os SoC-vel és MIUI 9 rendszerrel, Android 7.1.2-es alapokon. A belső tároló a képen látható modell esetében 64 GB-os, amihez valószínűleg 4 GB RAM társul. A megjelenés és az ár egyelőre kérdéses, mindenesetre, hacsak a Xiaomi nem hibázik, ez a phablet is a rajongók és a szakma kedvence lehet.

Előzmények

  • A TENAA-nál a Redmi Note 5

    A 18:9-es képarányú Xiaomi phablet minősítési viziten járt és fényképezőgép elé állt.

  • Xiaomi Redmi Note 5A - árképzésből ötös

    Olcsó, jól működő phablet, minőségi kialakítással, komolyabb hibák nélkül. A Redmi-széria legújabb tagja is hozza a gyártótól elvártakat, de ne egy csúcsmodellt várjunk.

  • Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom

    Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.

  • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

    Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

Hirdetés