Elmarad a cápatámadás

Viszont tudomásunk szerint így is rengeteg Xiaomi készülék várható decemberben, többek között a Mi Mix 3 is.

Hirdetés

A Xiaomi Magyarország tájékoztatása szerint a napokban előkerült hír a Black Shark első generációjának érkezéséről egyelőre nagyon nem megerősített. Legalábbis egy gyors körkérdés után úgy tűnik, az európai márkaképviseletek nem tudnak ilyen tervről és Kínában sem erősítették meg, hogy a gyártó első gamer mobilja európai felségterületen támadna. Viszont rengeteg egyéb készülék várható, de egyelőre csak belső kódnéven ismerjük őket. A Xiaomi Magyarország sem tudja pontosan, melyik modellekről van szó, de több esetben van közel halálbiztos tippünk.

December 1-től lesz megvásárolható a Mi 8 Pro.
December 1-től lesz megvásárolható a Mi 8 Pro. [+]

De a C3G jelzetű készülékről például pont nincs. Erről a mobilról annyit tudnunk, hogy 1 GB rendszermemóriával és 8 GB belső tárhellyel jön, tehát jó eséllyel Android Go készülék lesz, a gyártó kínálatában ilyesmi viszont még nem volt. A valószínűleg a szétcsúsztatható Xiaomi Mi Mix 3-at jelölő E5-ös tétel 6/128 GB-os memóriakiosztással három színben várható, míg az F1-es cikkszámú valami 6/64 és 6/128 GB-os kiszerelésben, két színben érkezik Magyarországra.

Úgynevezett Transparent Titanium kivitelben érkezik.
Úgynevezett Transparent Titanium kivitelben érkezik. [+]

Ami viszont teljesen biztos és december 1-től itthon is megvásárolható, az a 8/128 GB-os Xiaomi Mi 8 Pro, ráadásul különleges kiadásban. A Mi 8 Pro a Kína-exkluzív Xioami Mi 8 Explorer Edition-höz hasonlóan kijelzőbe épített, optikai ujjlenyomat-olvasóval bír, de a Mi 8 3D arcazonosítása helyett infrával dolgozik. Egyébként minden tekintetben megegyezik a Mi 8-cal. A hátlap viszont áttetsző lesz, ahogy a Mi 8 Explorer esetében. Elvileg itt nem a valódi alaplapot látjuk az üveg borítás alatt, ettől függetlenül még mindig irtó dizájnosnak és viszonylag egyedinek véljük. Árakat egyelőre nem tudunk mondani, de frissítünk, amint elérhetővé válik.

Azóta történt

Előzmények

  • Slider telefon lett a Xiaomi ékköve

    A Mi Mix 3 mindent eltüntetett az előlapról, ami nem kijelző, motorikus kamera helyett pedig az egész készülékház csúsztatható szét. Odabent akár 10 GB RAM lakozik.

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi 8 Pro és Lite

    Mindkét variánsról olvashattunk már korábban, ám végleges névvel és specifikációval, a globális piacon most debütálnak.

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés