Hirdetés

Elindult a Veletech elővételes jegyértékesítés

Hirdetés

Idén tavasszal is lesz Veletech, ahogyan korábban megírtuk a rendezvény április 9-én, 10 órakor nyitja meg kapuit a budapesti Millenáris B és D csarnokában. Most először lehetőséget adunk elővételes jegyvásárlásra, aminek két oka is van. Egyrészt nyilván gyorsítja a beléptetési procedúrát, ha valaki már érvényes jeggyel érkezik. Ezen egy QR-kód van, amit simán lecsippantunk a bejáratnál, adjuk a karszalagot és már bent is van a kedves látogató. Másrészt a Prohardver lapcsalád Prémium Tagjai kedvezményes áron vásárolhatnak belépőt, ezt pedig online tehetik meg oldalainkon keresztül, hiszen ez a lehetőség csak akkor él, ha a kedvezményre jogosult belép felhasználói azonosítóival, így a rendszer automatikusan a csökkentett árú jegyet kínálja fel neki. Fontos! Prémium tagjaink csak online vásárolhatnak kedvezményes árú jegyet, a helyszínen erre nincs lehetőség!

Itt, a Prohardver lapcsalád oldalain csak regisztrált felhasználók tudnak elővételes jegyet vásárolni. Belépés után erre a roppant figyelemfelkeltő és hosszasan megvastagított linkre szükséges kattintani, hogy elinduljon a folyamat. Bankkártyás és PayPal fizetési módok közül lehet választani, az eredmény pedig egy PDF formájában manifesztálódik, amely letölthető és elmenthető, ez konkrétan a jegy. Ezt ki lehet nyomtatni, illetve egy relatív modern okostelefon kijelzőjén is be lehet mutatni a rendezvény bejáratánál kollégáinknak (humán input-output beléptetési managerek), a lényeg, hogy a QR-kód leolvasható legyen. Az online értékesítés április 6-ig érhető el.

Aki nem regisztrált felhasználónk, de mégis előre meg szeretné váltani jegyét a Veletech kiállításra, azt sem hagyjuk az út szélén. A Meex oldalán keresztül erre is van lehetőség az alábbi linkre kattintva. Mindezek mellett természetesen helyszíni jegyvásárlásra is lesz mód, aki csak az utolsó pillanatban dönti el, hogy jön, aki nem szeret online vásárolni, vagy aki egyébként is a készpénz feltétlen híve, az a bejáratnál megtalálja majd a kasszát, ahol egyébként ugyanannyit kell előkészítenie a jegyért cserébe, mintha online vásárolná azt meg.

Bízunk benne, hogy ez a fejlesztés minimalizálja majd a nyitás után eddig olykor-olykor tapasztalt sorokat és mindenki kényelmesen és gyorsan bejuthat majd a Veletech 2016-ra. Várunk mindenkit!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés