Elérhető az Android Pie a OnePlus 6-ra

A OnePlus az utóbbi néhány készüléke esetében többéves termékfrissítést ígér, és rendszeresen érkeznek az update csomagok, olyan funkciókat is elhozva a régebbi modellekre, mint például a villámgyors arcalapú feloldás. Mivel a OnePlus 6 részt vett az Android P Google-féle béta tesztelésében, nyilvánvaló volt már nyáron, hogy  a korábbiaknál hamarabb elérhető lehet a végleges 9.0 az aktuális Never Settle csúcskészülékre, és örömteli hír, hogy a kiadás után egy hónappal a fiatal gyártó el is készült vele.


[+]

Az Android főverzió mellett az OxygenOS felület is 9.0-s számozásra vált, és többek között elérhetővé válik rajta a Pie új gesztusvezérlése, az adaptív akkumulátortámogatás és számos másik fejlesztés. A szeptemberi biztonsági frissítőcsomag mellett új ne zavarj üzemmód, továbbfejlesztett játékmód és további testreszabási lehetőségek is megjelennek. A közzététel a hétvége óta fokozatos, aki viszont türelmetlen, és bátran belevágna a frissítésbe, valamelyik VPN alkalmazással próbálkozhat.

Azóta történt

  • Több keksz, nulla pite

    A Google Android statisztikájába még most sem fért bele az új főverzió, az Oreo viszont jelentősen erősödött.

Előzmények

  • Megérkezett az Android 9 Pie

    Nem borsmenta, hanem szimplán csak pite lett a legfrissebb, az eddigieknél is hamarabb befutó Android főverzió neve. A Pixelekre már elérhető, ám kérdés, mikor fog széles körben elterjedni.

  • Befalazták a OnePlus 6 bootloader rését

    Pár nap alatt javította a gyártó a biztonsági hibát, ami lehetővé tette a bootloader védelmének megkerülését.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés