Egymásnak ellentmondó P30 Pro renderképek

Remek év áll a Huawei mögött, ilyenkor nehéz persze a következőben még arra is rálicitálni, ám a fogyasztói részleg boszorkánykonyháján már készülnek az idei modellek, és tavasszal várhatóan a P30 família frissül. Persze addig még befut a gyártó összehajtható készüléke, méghozzá az MWC-n - ez már hivatalos információ.

A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban
A Huawei P30 Pro egy korábbi renderképe (forrás: MobileFun) [+]

Határozottan a Mate 20 Pro előnyére vált, hogy a normál és a zoomkamera mellett felbukkant a készüléken egy széles látószögű optika is, minden igényt lefedve, és a GSM Arena szerint a gyártó még ehhez a recepthez is hozzátehet egy negyedik összetevőt: talán fejlettebb térérzékelésre és AR-tennivalókra alkalmas ToF kamera szerepében.

A P30 Pro egyik frissebb renderképe
A P30 Pro egyik frissebb renderképe (forrás: GSM Arena / Weibo)

Védőtokok már eddig is felbukkantak, "megerősítve" ezen pletykákat, lásd a felső példát az Olixar részéről. Ott a négy optika egymás alatt helyezkedik el, míg a LED villanók, a szenzorok és a lézeres fókuszsegéd azoktól jobbra. Lejjebb viszont egy másik elképzelés szemlélhető meg. Itt három optika látható egymás alatt, LED villanóval megspékelve, míg a többi elem (így egy negyedik lencse) jobbra pillantható meg. A bemutató várható dátuma még odébb van, úgyhogy egyelőre biztos nem érkezik hivatalos megerősítés, melyik dizájn lehet a befutó.

Előzmények

  • Négy kamera lehet a P30 Pro hátulján

    Legalábbis egy ismert készülékvédő tok gyártójának renderképei szerint. A Huawei P30 három lencsével kell, hogy beérje.

  • Marad a noccs a P30 esetében

    A Huawei jövő évi csúcskészüléke a Mate 20 Pro formáját követheti, szenzorszigetet és ívelt OLED kijelzőt kínálva.

  • Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?

    Azért van különbség, de a Huawei Mate 20 így is egy remek készülék. A kérdés csak annyi, hogy százezerrel konszolidáltabb összegért mit tud - és mit nem tud - a Mate 20 Próhoz képest.

Hirdetés