Dupla kamerával jöhet a következő XA Ultra

Hirdetés

Nem először és nem utoljára fordul elő, hogy a GFXBench buktat le egy eddig be nem mutatott mobilt. Most a H3213 Avenger bukkant fel az adatbázisukban, számozás (és várható specifikáció) alapján ez valószínűleg az XA1 Ultra utódja vagy testvérmodellje lehet, érdekessége nem a Snapdragon 630-ban, a 4 GB RAM-ban, a 32 GB-os belső tárolóban vagy az Android 8.0 Oreo rendszerben keresendő, hanem a szelfikamerában, ami egyrészt 16 + 8 megapixeles, tehát dupla rendszerű, másrészt 4K-videót képes rögzíteni.


[+]

Marad a 6 hüvelykes, 1080p felbontású, változatlanul 16:9-es kijelző, ez szinte biztosan azt jelenti, hogy még nem a cég új formanyelvét kapja meg, hanem a korábbi, Xperia Z óta kisebb-nagyobb módosításokkal ismert külsőt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia XA1 Ultra - felskálázva

    A Sony XA1 phablet változata majdnem pont ugyanazt tudja, eggyel több RAM-mal, és lényegesen nagyobb kijelzővel. Minden más megegyezik vektorosan 6 hüvelykre húzva.

  • Sony Xperia XA - keretcsökkentés

    Az új X-sorozat legolcsóbb tagja is kissé drágára sikeredett, noha vannak tagadhatatlanul kellemes funkciói, kifejezetten kézbeillő és jól használható. Kiegyensúlyozott, komoly hibáktól mentes.

Hirdetés