CES 2016: Lehullott a lepel a Vibe S1 Lite-ról

A Lenovónál külön standbejárásra várnak minket január 6-án, ahol minden bizonnyal a frissen bemutatott Vibe S1 Lite készüléket is szemügyre vehetjük majd. A mobil továbbra is a szelfi képek készítésére koncentrál, ám a testvérmodellhez képest pár dologban azért megváltozott. Az előlapon egy 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző vonzza a tekintet, ami nem rossz ahhoz képest, hogy elvileg egy lájtosabb termékről beszélünk. Az 1080 x 1920 pixel meghajtásáért a MediaTek MT6753 chipsetet felel, ami globális 4G/LTE támogatást garantál.


[+]

A felhasználóknak 2 GB RAM-mal kell gazdálkodniuk, illetve a 16 GB-os adattárolón kell elférniük, ami ha nem sikerül, a microSD támogatásnak köszönhetően akár 32 GB-tal is meg lehet toldani a belső tárhely méretét. Az előlapon egy 8 megapixeles Sony szenzor várja, hogy belenézzünk, ráadásul segédfény is tartozik hozzá, hogy sötétben is jó fotókat lehessen készíteni. A hátlapi kamera 13 megapixeles, PDAF-autofókusszal és dupla ledes villanóval rendelkezik.


[+]

A Vibe S1 Lite 145 x 71 x 8,6 milliméteres és 129 gramm tömegű, a burkolat alatt pedig egy 2700 mAh akkumulátor jut fontos szerephez. Az LTE mellett nem maradt el a Bluetooth 4.0, a 802.11b/g/n-es WiFi, a GPS, az FM-rádió. Az Android 5.1 Lollipop operációs rendszert futtató készülék 199 dollárba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva nagyjából 58 ezer forintba kerül, a megjelenés valamikor ezév elején várható.

Utazásunkat az LG támogatta

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés