Certifikációt kapott a „Meizu MX6" Kínában

Ismeretlen Meizu készülék kapott radio certifikációkat Kínában, az M681Q néven futó eszköz GSM / TD-SCDMA / WCDMA / CDMA2000 / TD-LTE és FDD-LTE hálózatokra lesz képes csatlakozni, de ennél jóval fontosabb, hogy néhány hónapon belül, állítólag áprilisban bemutatkozik, az MX5 utódaként.

Meizu MX5 kézben tartva
[+]

Az MX6-ról már több pletyka is szólt, a legfrissebbek szerint MediaTek Helio X20 rendszerchippel, tízmagos processzorral, Mali-T880 MP4 grafikus gyorsítóval, Full HD kijelzővel, 32 gigabájtnyi belső tárolóegységgel és 3 gigabájt RAM-mal érkezik. A hátlapjára 21 megapixeles kamera kerülhet, az elején 8 megapixeles érzékelő dolgozhat. A burkolata alatt 4000 mAh kapacitású akkumulátor teljesíthet szolgálatot, szoftveresen pedig a Flyme OS-szel kiegészülő Android 6.0 Marshmallow dolgozhat vele együtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu MX5 - tele a tár

    Remekül összerakott, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt és kimondottan kecses Meizu készüléket tarthattunk a kezünkben. Tárolója nem, árcímkéje ellenben elég vaskos.

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés