Bemutatkozott az LG Stylus 2

Hirdetés

A Mobile World Congressen megannyi új LG készülékre számíthatunk, kezdve a G5 csúcsmodelltől az X-család bemutatkozásáig. Hogy addig se maradjunk dél-koreai termék nélkül, arról a gyártó a Stylus 2 névre hallgató modelljével gondoskodik, ami a G4 Stylus örököse. Ugyan a készülék továbbra is a középkategóriában méretteti meg magát, kinézetre sokat fejlődött az elődhöz képes.


[+]

Ahogy a neve is sejteti, a mobilhoz egy kapacitív toll jár, ami az 5,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel az eddigieknél sokkal jobban együttműködik, köszönhetően a nanorétegnek. A G4 Stylushoz képest vékonyabb (7,4 milliméter) és könnyebb (145 gramm) lett az új masina, aminek belsejében egy 1,2 gigahertzes négymagos processzor dolgozik (alighanem egy Snapdragon 410 SoC-ről beszélünk), az LTE-képesség alap, a belső tárhely mérete 16 gigabájt, az akkumulátor kapacitása 3000 mAh-s. A rendszermemória mérete 1,5 gigabájtra nőtt, a hátlapi és az előlapi kamera is fejlődött, méghozzá 13 illetve 8 megapixelre. Szerencsére az LG nagyon nyomja a Marshmallow operációs rendszert, ezen a készüléken is már mályvacukros szoftver lesz. Az árazás még nem ismert, de most is elsütötte a cég, hogy "kivételesen jó árazással" rendelkezik majd a szerkezet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

  • LG G4 Stylus - nagyra nőtt családtag

    Az LG G4-család legnagyobb tagja egy 5,7 hüvelykes kijelzővel felszerelt phablet, amelyhez egy érintőceruza is tartozik, aktív digitalizáló vagy más nyalánkságok viszont nem.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés