Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4S is

Hirdetés

Nem egyedül mutatkozott be a várva-várt Xiaomi Mi 5: a Mi 4-es vonal is frissült, természetesen nem egy csúcskategóriás ajánlattal, bár küllemben simán rásüthető a Mi 4S-re a prémium jelző, köszönhetően a fémkeretnek és az elő- és hátlapi üveglapoknak. A 4S annyiból az általunk is tesztelt Mi 4c-re emlékeztet, hogy kijelzője öthüvelykes, Full HD felbontású és IPS technológiájú, annak meghajtásáért pedig a hatmagos Snapdragon 808 felel 3 ggiabájt RAM és nem kevesebb, mint 64 gigabájtos belső tárolóval (a 4c 2 / 16 gigabájton nyitott).

A 4S a Mi 5-höz hasonlóan USB-C csatlakozást és biometrikus azonosítót is kapott, ez utóbbi a hátlapon, a 13 megapixeles, PDAF-autófókuszos kamera és a dupla ledes villanó alatt pillantható meg. Az akkumulátor 3260 milliamperórás és támogatja a Quick Charge 2.0-s gyorstöltést.


[+]

A 64 gigabájtos kiszerelés 1700 jüanért vásárolható meg a Xiaomi oldalán, ami 74 ezer forintot jelent. Ez az összeg egyébként nincs túl messze a Snapdragon 820-as Mi 5 alapárától (2000 jüan), ami azért jóval komolyabb hardveres komponenseket felvonultat. A Redmi 3, a Mi 4c, a Mi 4S és a Mi 5 készülékek mindenesetre rendre 5 hüvelykesek, vagy ahhoz hasonló képtátóval rendelkeznek, és az árazást a Xiaomi láthatóan úgy igazította, hogy minden igénynek és pénztárcának legyen egy ajánlata ebben a méretben.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Hybrid headset bemutató

    Armatúrás és dinamikus meghajtót használ egy időben a Xiaomi Piston fülesek örököse, nevét is ebből a kettős megoldásból kapta. Vajon sikerült a technológiák előnyeit egyesíteni?

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

  • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

    Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

  • Xiaomi Redmi 2 Pro - többet, kevesebbért

    A Redmi 2 Pro variánsa több RAM-mal, méretesebb tárolóval és frissebb MIUI rendszerrel hívja fel magára a figyelmet úgy, hogy olcsóbb a tavaszi kiszerelésnél.

Hirdetés