Bemutatkozott a Vivo V7

Kiválónak mondott, 24 megapixeles szelfik, 5,7 hüvelykes FullView kijelző és friss, középkategóriás Snapdragon lapka került az újdonságba.

Hirdetés

A legtöbb gyártó egy meglévő készülékből csinál Plus, Lite, Pro vagy egyéb almodelleket, a Vivo azonban megfordította az időrendet: először érkezett a V7+, ami egyébként a gyártó első 18:9-es kijelzőjű készüléke volt, most pedig itt van a Vivo V7, szintén FullView megjelenítővel és kiválónak ígért szelfiképességgel. Az IPS megjelenítő 5,7 hüvelykes, felbontása 1440 x 720 pixel, ők HD+ néven hivatkoznak rá.


[+]

Odabenn egy Snapdragon 450 rendszerchip végzi a munka oroszlánrészét nyolcmagos, 1,8 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzorral, Adreno 506 grafikus gyorsítóval, 4 GB RAM-mal és 32 GB-os belső tárolóval. Ez utóbbi bővíthető, ráadásul a dual SIM-képességek feláldozása nélkül: három kártyahely került rá, két nanoSIM, illetve egy microSD. A hátlapi kamera 16 megapixeles szenzort, f/2-es optikát és ledes villanót kapott, felbontás szempontból azonban az előlap büszkélkedhet, 24 megapixeles.


[+]

Az Android Nougat főverzióra épülő okostelefont a gyártó FunTouch OS 3.2-je teszi egyedivé. Az üzemidőért 3000 mAh kapacitású akkumulátor kerül. A Vivo összes piacán – ebbe az európai egyelőre még nem tartozik bele – piacra kerül a mobil, fekete és arany színekben, körülbelül 80 000 forintnak megfelelő áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

  • Vivo X9 - vivatlan vendég

    A Vivo készüléke erős felső-középkategóriás szerkezet, komoly szelfiképességekkel, viszont adott közegben és szinten borzasztóan drága. Plusz nem tud magyarul, de angolul is alig.

  • Vivo Y55 - nem érdemes Vivódni vele

    Lehet piaca az Ázsiában elismert Vivo olcsó modelljének, csak nem itt, nem most és nem ennyiért. A gyártót viszont ne írjuk le, csak jöttére, kelet felől egyhamar ne számítsunk.

Hirdetés