Bemutatkozott a Samsung J4 Core

Hirdetés

Dicséretes, hogy a megszokott termékvonal mellett a Samsung is kezd felülni az Android One-vonalra, viszont a Galaxy J4 Core sem lett egy csúcshardverrel szerelt mobil, akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy még minimálprogramnak is karcsú így 2018 végén. Hathüvelykes LCD kijelzője HD+ felbontás, egész pontosan 720 x 1480 pixeles, ez a 274 ppi-s panel így körülbelül 74%-át tölti ki a 161,4 x 76,9 x 7,9 milliméteres telefon előlapjának.


[+]

A négymagos, 1,4 GHz-es processzor önmagában nem hangzik túl fényesen, és a Samsung nem is ad ennél több információt, ez egyébként minden bizonnyal az Exynos 7570, ami Cortex-A53 alapú, tehát a legtöbb jó, amit el lehet róla mondani, hogy 64-bites. A 16 GB-os tároló még egy bizonyos árszinten elfogadható, főleg úgy, hogy van bővítési lehetőség is, viszont az 1 GB RAM fájdalmasan kevésnek hangzik, manapság (szerencsére) már aligha mutatkoznak be mobilok ilyen specifikációval.


[+]

A hátlapi kamera 8 megapixeles, f/2,2-es lencsével, előre szintén f/2,2-es apertúrájú optikát tettek, de 5 megapixeles szenzorral. Az akkumulátor 3300 mAh kapacitású, tehát remélhetőleg sokáig életben tartja a visszafogott teljesítményű és felbontású telefont, az Android Go-rendszer jelenleg egy 8.1-es Oreo főverzió alatt fut. Fekete, kék és arany színekben válik elérhetővé, árazást szintén nem közölt a cég.

Előzmények

Hirdetés