Bemutatkozott a Samsung Galaxy J2 Pro (2018)

A cég vietnami oldalán, csendben bukkant fel az új, belépő szintű, AMOLED kijelzős okostelefon.

A Galaxy J-szériás készülékeket általában csendben, termékoldalt feltöltve mutat be a Samsung, most sem volt ez másképp, először egy védőtokban mutatták meg az újdonságot, mostanra pedig már árral és specifikációval kiegészítve lehet látni a kütyüt. A 145 dolláros, azaz 40 000 forint alatti mobil előlapján 5 hüvelykes qHD (540 x 960 pixeles) AMOLED kijelző kapott helyet, hardveres téren 1,4 GHz-es, négymagos processzorról, 1,5 GB RAM-ról és 16 GB-os, bővíthető belső tárolóról beszélhetünk.


Kattintásra nagyíthatók a képek! [+]

A főkamerája 8 megapixeles, természetesen van vakuja és akár Full HD videókat tud rögzíteni, előre 5 megapixeles egységet tettek. Dual SIM-es, ráadásul három kártyafoglalat van rajta, így a microSD-s bővítéstől független ez a képesség, van benne B20-képességű LTE, 802.11b/g/n-es, 2,4 GHz-es WiFi, 4.2-es Bluetooth, 2.0-s adatátvitelre képes microUSB, illetve GLONASS és Beidou-képes GPS.

143,8 x 72,3 x 8,4 milliméteres dimenzióihoz 153 grammos tömeg tartozik, mindezt 2600 mAh kapacitású akkumulátorral. Szoftveresen is több, ismert és kedvelt extrát hoz, ilyen például a többfiókos levelezés vagy a privát mappa. A fekete, arany és kék színben gyártásra kerülő készülék forgalmazása több országban is elindul, a magyar piacról egyelőre még nincsenek konkrét információk.

Előzmények

Hirdetés