Bemutatkozott a Honor 7A

Hirdetés

A kedvező árú okostelefonok piaca továbbra is rendkívül élénk, nem véletlen, hogy a kínai cég egy újabb belépőmodellel támadja az 1000 jüan (körülbelül 40 000 forint) alatti árkategória iránt érdeklődőket. A frissen bemutatott Honor 7A kijelzője 720 x 1440 pixel felbontású, 5,7 hüvelykes és értelemszerűen 18:9-es képarányú. A hardver nem túl friss, nem HiSilicon, hanem a Qualcomm-féle Snapdragon 430 nyolcmagos Cortex-A53 processzorral és Adreno 505 grafikai egységgel.


[+]

A hátlapján lévő 13 megapixeles főkamerát egy 2 megapixeles asszisztens segíti ki, ez utóbbival az AI-támogatás és az effektezés működik hatékonyabban, ahogy azt a márka korábbi darabjai kapcsán már megtapasztalhattuk. Videózni Full HD-ben tud, előre pedig egy 8 megapixeles szelfikamera került, külön ledes vakuval. Nem maradt ki az arcalapú feloldás sem.


[+]

Külön jó hír, hogy a dual SIM-ességet nem befolyásolja a tárhelybővítés, három különálló kártyanyílás jut a nanoSIM-eknek és a microSD-nek. Van 3,5 milliméteres jack csatlakozó és FM-rádió, ezek ma már csúcsmodellekben is ritkán látott extrák. A fémházas, üveg előlapos, Android 8.0-val startoló mobil fekete, arany és kék színekben érkezik, 3000 mAh kapacitású akkumulátorral és egyelőre csak a kínai piacon. 800 jüanos (körülbelül 32 000 forintos) alapáráért 2/32 GB-os memóriacsomag jár, a 3/32 GB-os pakk már 40 000 forintnyi fizetőeszközbe kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Honor 7C - C-közép

    A Honor hetes szériája belépő szintű és alsó-középkategóriás eszközökkel bővült, ilyen a 7C is, ami összességében nem rossz, viszont minden tekintetben nagyon erős a konkurencia.

  • Honor 7A - hatra tör?

    A gyártó egyik legolcsóbb terméke Snapdragon rendszerchipet és ujjlenyomat-olvasót is kapott, de a lényeg, hogy adott a 3/32 GB-os tárhely és összességében nem rossz használni.

Előzmények

  • Honor 7A-ról érkeznek az információk

    A néhány hete bemutatott 7C után jöhet a még olcsóbb változat, visszafogottabb kijelzővel és hardverrel.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés