Bemutatkozott a Gionee P5 mini

Hirdetés

A Gionee egy újabb, alsó kategóriás készüléket leplezett le, aminek a P5 mini nevet adományozták. A mini kifejezés végre tényleg viszonylag kompakt méretet takar, hiszen a telefon előlapjára egy 4,5 hüvelykes kijelző került, aminek felbontása is elég visszafogott, hiszen 480 x 854 pixelt jelenít meg az IPS panel. A szerkezet lelke az 1,3 gigahertzes, négymagos processzorral szerelt MediaTek MT6580M chipset.


[+]

A mobil belsejében mindössze 1 gigabájt RAM-ot és 8 gigabájtos, microSD-vel bővíthető adattárolót találunk, az akkumulátor kapacitása 1800 milliamperóra, vagyis ezt sem vitték túlzásba. A 132 x 66 x 9,1 milliméteres és 153 grammos eszköz 5 illetve 2 megapixeles kamerával rendelkezik, két SIM-et kezel, és Android 5.0 Lollipop operációs rendszert futtat.


[+]

Az adatkommunikációs képességek közé tartozik a Bluetooth, a WiFi, a microSD 2.0 csatlakozó, a GPS, színek tekintetében pedig fekete, kék és fehér árnyalatokról beszélhetünk. A bemutató Nigériában történt, arról egyelőre nem esett szó, hogy mely piacokon és mennyiért lesz elérhető a P5 mini.

Előzmények

Hirdetés