Befutott az első komolyabb S9 frissítés

Kitűnően sikerült a Samsung Galaxy S9 és S9+, csak épp a wow faktor maradt el a tavalyi formát és a tudás nagy részét megismételve. Kétségtelenül előremutató a változtatható apertúrájú hátlapi főkamera, élesebb nappali és világosabb esti eredményekkel, konklúziónk ugyanakkor az volt, hogy f/1,5-ös rekeszérték mellett és kézi módban úgy egyáltalán lehetne még reszelni a fókuszképességeken.

Sajnos csak a Galaxy S9+ kapott a két újdonság közül teleobjektíves másodkamerát, a főkamera viszont mindkét esetben változtatható apertúrájú
Főleg a kamerán javít a friss Galaxy S9 és S9+ javítócsomag [+]

Nos, a SamMobile által kiszúrt (és Kedves Olvasóink szerint már pár napja élesített), első komolyabb szoftverfrissítés éppen a kamerák stabilitására megy rá. Ebből egyébként az S9 csak egyet, az S9+ pedig kettőt visel a hátlapon. Az előlapon egyaránt 8 megapixeles kamera dolgozik, amely az íriszalapú feloldás alternatívájaként arcalapú azonosítást is lehetővé tesz, és ezen szintén csiszolni hivatott a frissítés, csak már nincs nálunk a mobilpáros, hogy ezt a gyakorlatban kipróbáljuk. Szerencsére fórumainkon javában folyik a Galaxy S9 / S9+ diskurzus, és olvasóink biztosan meg fogják osztani tapasztalataikat.

Előzmények

  • Az S9 széria is kaphat strapabíró variánst

    Kiszivárgott egy sor Samsung készülék belsős kódneve, ami alapján lehet következtetni a Galaxy S9 Active érkezésére. A Samsung viszont mással nyerheti meg a jackpotot.

Hirdetés