Befutott az Android N a OnePlus 3-ra és a 3T-re

Hirdetés

A végére hagyták, ám a legtöbb időzónában még 2016-ot írtak, amikor Carl Pei Twitteren bejelentette: megkezdődött az Android Nougaton alapuló Oxygen OS 4.0 közzététele a OnePlus 3-ra és a 3T-re. Mint mindig, a frissítés fokozatosan egyre több mobilra fog megérkezni, így lehet, hogy egyesek készüléke már most jelez, másoké pedig csak napok múlva. A hivatalos fórum szerint egy katalán felhasználó mindenesetre már tölti az OTA frissítést a 3T-re, amely ezzel egy időben megkapta az első közösségi béta szoftvert – ez a következő update-ek tesztverzióit takarja.

A OnePlus 3T Android Nougat oldala.

Azóta történt

Előzmények

  • Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

    Nincs a címben elírás, a tetrafóbia miatt maradhat ki a 4-es sorozatszám a OnePlus családból, de azért a 3T folytatása jövőre megérkezhet.

  • Elérhető az Oxygen OS 3.1.0 a OnePlus 2-re

    A OnePlus oldalán vált elérhetővé a legújabb frissítés, ami főleg hibajavításokkal teszi kényelmesebbé a mindennapi használatot.

  • OnePlus Icons - ígéret szép szó

    Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg a mobiljairól ismert kínai gyártó lesz-e az, aki az állításoknak megfelelően töredékáron kínálja a csúcskategóriától megismert hangminőséget.

Hirdetés