Beárazták a Microsoft szelfimobilját

240 dollár azaz kb. 56 ezer forint lehet a Nokia Lumia 730 kezdőára, amivel a Microsoft a szelfipiacra kíván betörni, írja forrásaira hivatkozva a Zing.vn. Az egyelőre hivatalosan még nem létező készülékről pénteken már megmutattunk egy kémfotót, és a specifikációról is beszámoltunk, amely igencsak ígéretesnek tűnik a fenti ár tekintetében.

A Lumia 730 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles megjelenítőt kaphat, aminek a meghajtásáért a négymagos Snapdragon 400 chipset, az Adreno 305-ös GPU és 1 gigabájt rendszermemória felelhet. A hírek szerint a hátlapi kamera 6,7 megapixeles lehet, és szelfimobil lévén az előlapi szenzor sem lesz gyenge: felbontás várhatóan 5 megapixel lesz, a lencse pedig Carl Zeiss típusú. A Lumia 730 már a hónap végén megjelenhet, és ha a fenti ár környékén lesz nálunk is elérhető - de legalábbis valahol 60 ezer forint környékén landol - itthon is komoly sikert arathat.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

  • Nokia Lumia 630 - okos folytatás

    A finnek újdonsága jól illeszkedik az elérhető árú Lumiák szériájába, hiszen szép, kellemes a tudása, ár/érték aránya pedig elődeinél is jobb.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

  • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

    Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

Hirdetés