Az m5s-sel indítja 2017-et a Meizu

Hirdetés

Máris frissítheti ősszel bemutatott, 5,2 hüvelykes mobilját a Meizu, amely tavaly céges rekorddal, 22 millió okostelefon leszállításával zárta az esztendőt. Az m5 az alsóbb kategóriában versenyez HD kijelzővel, nyolcmagos MT6750 SoC-vel, 2/16 vagy 3/32 gigabájt RAM/tárhely kombinációval és 5/13 megapixeles kamerákkal.

A kínai gyártó előszeretettel frissíti egy-egy termékét a következő generáció piacra dobása előtt, és már meg is küldte a meghívót a fenti, titokzatos doboz formájában az arra érdemeseknek, nyilván Ázsiában. Helyi források szerint a Geekbenchnél már megfordult m5s lesz január 27-én a főszereplő, és az egyik változás a MediaTek MT6753-as rendszerchipre való váltás, a másik pedig a 4/64 gigabájtos tárhelyopció felbukkanása lehet.

A matt fekete az egyik új, különleges szín
Matt feketében igencsak jól mutat az októberben bemutatott Meizu m5 [+]

A főbb paraméterek megmaradhatnak, így a képátló és a felbontás is, a fémet profi módon imitáló plasztik borítás úgyszintén. A telepméret ellenben 3070-ről 2930 milliamperórára zsugorodhat, nem hivatalos információk szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Ilyen lesz a Meizu M5s?

    A teljesítményteszt eredmények után képek is érkeztek a várhatóan hamarosan bemutatkozó Meizu készülékhez.

  • Már csak be kell mutatni a Meizu M5s-t

    Középkategóriás kínai mobilról ritkán érkezik annyi információ, benchmark-eredmény, render és sajtófotó, mint a Meizu idei első újdonságáról.

  • Komoly az érdeklődés a Meizu M5s-re is

    Ismét érkezett Kínából egy előregisztrációs adat: több mint négymillió visszajelzés érkezett a vásárlási szándékkal kapcsolatban.

Előzmények

  • A Geekbench is lebuktatta a Meizu M5S-t

    A kínai gyártó idei első készüléke nem hoz forradalmi újdonságot, viszont igazolhatja azt a kiszivárgott roadmapet, amin elég sok érdekesség van.

  • Bemutatkozott a Meizu m5

    Ahogy az várható volt, bemutatkozott a cég új belépőmodellje, ami Kínában 30 ezer forint alatti összegért vihető haza, mellé pedig elég gazdag felszereltséggel bír.

Hirdetés