Az M2 lehet az első noccsos Galaxy

Akik üdvözölték a Samsung döntését, hogy 2018-ban teljesen kimaradtak a szenzorszigetes trendekből, elképzelhető, hogy csalódottan vették tudomásul az Infinity-U és V bevágású, illetve Infinity-O kör kivágású AMOLED panelek bejelentését, amelyeket nyilván saját készülékeibe (is) szán a számos másik márkának beszállító gyártó. A Galaxy S10 mellett az A8s is apró képernyő kivágással érkezhet (amire tulajdonképpen jobban ráillik a sziget jelző), míg a PhoneArena a kapott információk alapján a Galaxy M2-t U-alakú bevágással vizionálja.

A Galaxy M2 formavilága a PhoneArena elképzelései szerint
A Galaxy M2 formavilága a PhoneArena elképzelései szerint [+]

Tény, hogy a fentit helyesebb lenne szenzorfélszigetnek becézni, de nem is ez a lényeg, hanem a cseppszerű kamera nem vészesen zavaró betüremkedése, amivel persze a Galaxyk megszokott szimmetriája némileg borulhat. A készülék egyébként Samsung SM-M205F néven már az AnTuTu teljesítménytesztjét is elvégezte, méghozzá 107452 pontot összekuporgatva.


A Galaxy M2 formavilága a PhoneArena elképzelései szerint [+]

A benchmark app táblázata leleplezte a nyolcmagos Exynos 7885 chipsetet, a 3/32 GB-os RAM/tárhely kombinációt, a 8.1-es Androidot és az 1080 x 2340 pixeles megjelenítőt. Ez utóbbi elég beszédes adat: szemben mondjuk a bevágásmentes Galaxy A8 Infinity Display paneljével (ami 1080 x 2220 pixeles és 18,5:9 arányú), az M2 19,5:9 arányú, nyúlánkabb megjelenítőt kaphat. Ez pedig a noccsos készülékekre jellemző adat. A Galaxy M széria egyébként új jelölést jelenthet a gyártónál – a sorozat a Galaxy J mobilokat válthatja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés