Az iPhone-vásárlókat az Xs Max érdekli

Múlt pénteken piacra dobták az iPhone Xs és Xs Max mobilokat, az Apple-elemző Ming-Chi Kuo pedig máris publikálta az eladáshoz kapcsolódó információkat, bár relatív kevés konkrétummal. Ami biztos, hogy  az iPhone Xs Max a sláger, 3-4-szeres példányszámot adtak el belőle, mint a normál Xs-ből, a space gray és arany változatok pedig szintén jobban fogynak, mint a fehér/szürke kivitel.


[+]

Tárolók tekintetében a 256 GB-os mondható népszerűnek, az 512 GB-os variáns masszív felára részben annak köszönhető, hogy ilyen méretű NAND Flash chipet jelenleg csak a Samsung szállít be, korlátozott menyiségben. Az Apple Watch 4 állítólag túlteljesíti a várakozásokat, így teljes kapacitásra kell állítani a gyártósort, és valószínűleg így is várólistán lesz, aki venni szeretne.


[+]

Az iPhone Xr-től is remek számokat várhat a cég az elemző szerint, de október közepéig még nem kapható, így csak tippelni lehet, hogy ebből a kisebb tárhellyel szerelt változat lesz inkább a boltok polcain, illetve a vásárlók igényei szerint. Az iPhone Xs az új széria legkisebb iPhone-ja, és bár nyilván csak egy ráncfelvarráson átesett X, összességében talán meglepő, hogy nem nagy rá az érdeklődés. Mindannyian szomorúan konstatáltuk, hogy az igazán kompakt SE-nek nem hoztak utódot: ti használnátok 2018-ban ennyire kis méretű, de a nagyok tudásával megáldott mobilt?

Azóta történt

  • Ennyibe kerül az iPhone Xs Max az Apple-nek

    Nem csak a fogyasztónak drága az eddigi legméretesebb iPhone, persze azért az Apple busás haszonkulccsal dolgozik, főleg a nagyobb tárolók esetében. Megjelentek az első LTE és WiFi problémák.

  • Határ a csillagos ég!

    A Legend Helsinki bármilyen kivitelben hajlandó iPhone XS-t és XS Maxot készíteni, aminek meg is kérik az árát.

Előzmények

Hirdetés