Almárkát alapít a Vivo

Hirdetés

Kínában roppant divatos a nagy mobilgyártók részéről almárkát, esetleg idővel önállósodó brandet alapítani, és most a Vivo készül új tagot avatni a klubban iQOO néven, melynek weibós oldala éppen arról érdeklődik a kínai olvasók körében, hogy azok vajon mit gondolnak: hogy kell helyesen kiejteni a márkanevet?


(forrás: Weibo) [+]

Azért olyan bonyolultnak nem tűnik a dolog, az viszont már hosszasabb fejtörést igényel, hogy a kép alapján az ember megfejtse, milyen termékekre lehet számítani. A közepén álló alak és a sci-fibe illő háttér miatt a GSM Arena valószínűleg nem alaptalanul számít gamer telefon érkezésére, ezt egyelőre az iQOO még nem erősítette meg.

Azóta történt

  • Hajlítható lesz az első iQOO is

    A Vivo almárkájának első eszköze várhatóan mégsem egy gamer mobil lesz, helyette felül a hajlítható divathullámra.

  • Brutális hardvert kap az iQOO

    A Vivo új brandjének debütánsa valószínűleg nem hajlítható kijelzős ketyere lesz, viszont 12 GB RAM-tól a Snapdragon 855-ig minden földi jóval megpakolják.

Előzmények

  • Apex 2019 néven érkezik a Vivo vízcseppnek becézett modellje

    A hivatalos előzetes szerint már az új logóval, január 24-én mutatják be a Vivo legújabb, elvileg futurisztikus modelljét.

  • Hamarosan érkezik a Vivo X23?

    A Kínában elismert informátor elbeszélgetett kicsit a Vivo Nex intelligens asszisztensével, aki úgy tűnik, tud néhány konkrét információt a gyártó további terveiről.

  • Vivo X9 - vivatlan vendég

    A Vivo készüléke erős felső-középkategóriás szerkezet, komoly szelfiképességekkel, viszont adott közegben és szinten borzasztóan drága. Plusz nem tud magyarul, de angolul is alig.

  • Vivo Y55 - nem érdemes Vivódni vele

    Lehet piaca az Ázsiában elismert Vivo olcsó modelljének, csak nem itt, nem most és nem ennyiért. A gyártót viszont ne írjuk le, csak jöttére, kelet felől egyhamar ne számítsunk.

Hirdetés