Alkalmazásbemutató: Buy me a pie!

Ma egy bevásárlólista alkalmazást mutatunk be, mely listák készítésére és azok szinkronizálására szakosodott. A program iOS plaftformon felkapottnak számít, az app ugyanis már több milliós letöltéssel és 4 csillag feletti értékeléssel rendelkezik, nemrég pedig androidos készülékekre is elérhetővé vált.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Ha az ember bevásárlólista appot szeretne, számos jól bevált lehetőség közül válogathat, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb feladatnyilvántartó szoftver is nagyjából el tudja látni a feladatot. Ennek megfelelően ha a fejlesztő ebben a ligában játszik, muszáj egy rakás extrával telepakolnia az alkalmazását, különben nem nagyon fog növekedni a letöltésszámláló. Ezt a Buy me a pie! mögötti csapat is tudta, a szoftver több, a lista összeállítását felgyorsító funkciót épített az alkalmazásba. Az egyes elemeket például az egyenként történő bevitel mellett vesszővel elválasztva, egy körben is fel lehet tölteni, mindegyikük mentésre kerül, így később ők is felajánlásra kerülnek a bevitelt segítő prediktív felületen. Utóbbi egyébként üresen is jól működik, ha az ember angol nyelven pötyögi be a vásárolni valókat. Az adott vásárfia mellett, egy kettősponttal elválasztva a mennyiség is begépelhető, így ennek megadásával sem kell utólag bajlódni. Az egyes elemeket egy egyszerű érintéssel rakhatjuk át a beszerzett tárgyak listákára, hosszan nyomva a szerkesztés és a törlés is elérhető. Az alkalmazás ezek mellett automatikusan csoportokba rendezi a lista tartalmát azok színe alapján. Ide kapcsolódik az alkalmazás egyik hiányossága: az elemek sorrendjét nem lehet átrendezni, ami egy hosszabb lista esetén azért jól tud jönni.

Két további nagyon hasznos funkció az SMS- és email-alapú megosztás, illetve a felhő alapú szinkronizálás. Utóbbi nagy előnye, hogy az alkalmazás böngészőben is fut, így az iOS és az Android mellett egy harmadik platformon is elérhetőek a listák. A jelen bekezdésben tárgyalt szolgáltatások csak a teljes verzió megvásárlásával oldhatóak fel, az appot megvásárolva egyszerre több listát is lehet kezelni, melyeket akár a meghívott felhasználókkal közösen is szerkeszthet az ember. A teljes verzió ára 680 forint.

A program ezek mellett jól is mutat, táblagépen és telefonon is rendben van a felhasználói felület. Androidos eszközök esetén legalább 2.3.3-as rendszerverzióval kell rendelkeznünk (letölteni a Play Áruházon keresztül lehet), iOS-t futtatva az alsó korlát az 5.0-s variáns (ezen a linken lehet beszerezni a programot). Az egyszerű kezelés mellett tehát a UI is jól mutat, ráadásul a szinkronizálási képességek is megfelelőek, így érdemes lehet kipróbálni az alkalmazást, ha éppen bevásárlólistát keres az ember. További információért a hivatalos weboldalt ajánljuk.

Értékelés: Buy me a pie! (Android / iOS)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
9 / 10 pont 10 / 10 pont 10 / 10 pont ingyenes (iOS / Android)

Azóta történt

Előzmények

  • Alkalmazásrovat: Ingyenes a QuickOffice

    A QuickOffice-t immár ingyenesen lehet beszerezni, a letöltés mellé néhány napig 10 GB ajándék Drive tárhely jár.

  • Alkalmazásbemutató: DashClock Widget

    A mai kiszemelt egy minialkalmazás, mely a kijelzőzárba építhető, különféle információk és értesítések megjelenítésére szolgál.

  • Alkalmazásbemutató: Dots

    Az iOS platformon slágernek számító logikai játék nemrég a Play Áruházba is betette a lábát, az androidos verzióval egy új játékmód is napvilágot látott.

  • Alkalmazásbemutató: Asphalt 8

    A játékmenet terén nem sok újdonságot tud felmutatni az Airborne alcímű epizód, ám a grafika frontján igen nagy a fejlődés az elődhöz képest.

Hirdetés