Alkalmazásbemutató: Aspecto Memoria HD

Nem csak adrenalintermelésre vagy kikapcsolódásra lehet jó egy játék (bár arra is akad jó pár élvezetes darab), léteznek informatív játékok, mint mondjuk a tipográfia történetét átvezető Type:Rider, vagy éppen agytornáztató fejlesztések. Mai alkalmazásbemutatónkban az utóbbi kategóriából prezentálunk egy magyar fejlesztésű darabot, méghozzá Pető Zoltán műhelyéből. Az Aspecto Memoria HD klasszikus párosítós memóriajáték, amely HD felbontású képekkel és többféle nehézségi fokozattal kecsegtet, eredményeinket pedig a Play Játékok keretében integrálja.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Memóriajátékhoz illően az Aspecto Memoria menüi is nagy kártyaelemekből épülnek fel. Jelenleg egyféle játékmód elérhető el három nehézségi fokozottal, a könnyű mobiltelefonon 3 x 4, a közepes 3 x 6, a nehéz fokozat pedig 6 x 6 elemből áll. Természetesen egyszerre csak két kártyát lehet megfordítani, és a játék addig tart, ameddig valamennyi párt meg nem találjuk. A játék számolja, hogy hány másodperc alatt sikerül egy táblát letakarítanunk, az eredményeket pedig összemérhetjük ismerőseinkkel vagy akár a Play Játékok élmezőnyével. Pető Zoltán alkalmazásfejlesztő, aki Aspecto néven található meg a Google rendszerében, jelezte nekünk, hogy folyamatosan fejleszteni kívánja memóriajátékát, így tervbe van véve medálok begyűjtésének a lehetősége, a képek számának növelése vagy időszakonkénti cseréje, illetve a játékmódok esetleges bővítése, de várható egy változat a Windows Phone operációs rendszerre is. Egy kis klasszikus agytornászáshoz bátran ajánljuk az Aspecto Memoria HD kipróbálását, amely ingyenesen letölthető a Play Áruházból, némi reklámelhelyezéssel a menükben. A futtatáshoz Android 2.3-as vagy újabb szoftververzió szükséges.

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: Centroid

    Ezúttal egy magyar fejlesztésű, iOS-es fotós applikációt mutatunk be olvasóinknak, amelyik geometriai formákra bontja a témákat.

  • Alkalmazásbemutató: Buzzgiver

    A magyar fejlesztésű Buzzgiver egy androidos naptáreseményekhez kötődő figyelmeztető rendszer, amely a hívó félnek SMS-t küld, hogy meddig vagyunk elfoglaltak, minket pedig emlékeztet, kit kell visszahívnunk.

  • Alkalmazásbemutató: Lada Drifting

    Androidos autós szimulátor a mai alkalmazásbemutató témája, amely a magyar Profi-Soft Games fejlesztőcsapat első ilyen próbálkozása.

  • Alkalmazásbemutató: Laborom

    A magyar fejlesztésű egészségügyi alkalmazással grafikonokon is nyomon követhetjük vérnyomásunktól kezdve vércukorszintünkön át komolyabb laborértékeinket, illetve adatbázisba rendezhetjük gyógyszereinket.

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Scrollalot

    Magyar fejlesztésű görgetős játékot mutatunk be mai alkalmazásrovatunkban, amely minimalista játékmenettel és fekete-fehér grafikával rendelkezik.

  • Alkalmazásbemutató: Swamp Attack

    Rajzfilmstílusú lövöldözős játékot mutatunk be eheti alkalmazásrovatunkban, amely könnyed kikapcsolódást nyújt, ám gyakran apellál pénztárcánkra.

  • Alkalmazásbemutató: GridKill

    Magyar fejlesztésű akciójáték az alkalmazásbemutató mai témája. A GridKill a retro lázat meglovagló darab, amely egyszerű, de meglehetősen addiktív játékmenettel rendelkezik.

  • Alkalmazásbemutató: Angry Birds Epic

    A Go után ismét egy újszerű Angry Birds epizód érkezetett, az Epic személyében egy szerepjátékot tisztelhetünk.

Hirdetés