Alig maradt káva a Sony XA3 Ultrán

És befutott a harmadik rendervideó is, amin az XA3 phablet verziója, az XA3 Ultra csodálható meg. A kifejezés indokolt lehet, ha valóban így fog kinézni az XA2 Ultra utódja, akkor nem igazán marad reális indok fintorogni. A szögletes formavilág jellegzetesen Sony, a kamerák elrendezése viszonylag egyedi, az ujjlenyomat olvasó a lehető legjobb helyre került egy elvileg 167,4 x 73,3 x 8,3 milliméteres eszköz esetében; van jack port, viszont a hardveres kameragombot nem találjuk.

A legfeltűnőbb mégis a 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású 18:9-es képarányú panel, illetve az azt körülvevő kávák Sonytól szokatlan szerénysége. A render alapján a márkajelzés alig fér el kijelző alatt. Az XA3 és XA3 Ultra valószínűleg, mint eddig is, megegyező hardvert kap, nem kizárt, hogy ez a Snapdragon 660 lesz akár 6 GB rendszermemóriával. Az XA3 Ultrára, az eddigi menetrend szerint február körül számítunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • A Sony már a CES-re készül?

    A tavalyi XA2 és L2 széria soron következő modelljeiről egyre több minden derül ki, várhatóan idén is a CES-en kerülnek bemutatásra.

  • Renderképeken látható az Xperia XA3

    Valószínűleg csak 2019 első napjaiban mutatkozik be, de már fotókon és CAD rendervideón látható a középkategóriás Sony.

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

Hirdetés