Akkor ez egy Sony Xperia XZ2 Premium Lite?

A források nem tartják kizártnak, hogy a japán gyártó már az idei csúcsmodell leváltásán dolgozik és a berlini IFA-n meg is valósítja az idén februárban bemutatott Xperia XZ2 trónfosztását, ami lényegében már be is következett a duplakamerás Xperia XZ2 Premium megjelenésével. A GSMArena szerint hitelesnek tekinthető specifikáció szerint rengeteg közös vonása van a jelenlegi csúcsmodelleknek és a rejtélyes készüléknek.


(forrás: SumahoInfo) [+]

Az Xperia XZ2 Premiumhoz képest mindössze néhány milliméter és gramm eltérés olvasható ki az adatlapról, minden egyéb megegyezik. A készülék Snapdragon 845-tel dolgozik 6 GB rendszermemória és 64 vagy 128 GB bővíthető belső tárhely mellett. A megjelenítő mindössze 0,1 hüvelykkel kisebb, 5,7 hüvelykes, de 18:9-es képarányú, mint az XZ2 esetében, a FHD+ felbontás viszont maradt. Kamerában megint az XZ2 Premium volt a példa, a megnevezést nélkülöző Sony modell is 19+12 megapixeles kettős hátlapi kamerarendszerrel és 13 megapixeles előlapi szenzorral várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Ez lehet az Xperia XZ3

    A szokásos módon, fél évvel az Xperia XZ2 bejelentése után érkezhet a Sony zászlóshajó sorozatának következő tagja, dupla hátlapi kamerával.

  • Új Sony modell érkezik az IFA-n?

    Az Eurázsiai Bizottság visszaigazolta a Sony Xperia XZ2 Premiumot, viszont egy eddig ismeretlen modellszámú eszközt is egyúttal.

Előzmények

Hirdetés