Szeptember 19-én tovább bővül a Mi 8 család

Hirdetés

A Meizu és a Xiaomi számos termékkategóriában méretteti meg magát évről évre, és gyakran egymás ajánlatait igyekeznek túllicitálni. Szeptember 19-én közvetlen összecsapásra kerülhet sor, hiszen egy napon debütál a 16X és legalább egy új Mi 8 variáns, amit Youth Edition néven emlegetnek.

Úgy hallani, a friss családtag Snapdragon 710-zel és 1080 x 2280 pixeles, szenzorszigetes képernyővel érkezik, ami azért érdekes, mert van már egy hasonló Xiaomi mobil, a Mi 8 SE. A Youth Edition viszont méretesebb lehet 6,26"-es képátlójával, és az előlapon 24, hátul pedig 2 x 12 megapixeles kamerákat vethet be. Azt a hivatalos videó is megerősíti, hogy ezúttal vízszintes lesz a dupla lencseelrendezés, a vélhetően üveg hátlap pedig a beeső fénytől függően két színben pompázhat.

A TENAA saját mérései szerint a Mi 8 YE 156,4 x 75,8 x 7,5 milliméteres és 3500 mAh-s telepet rejt, QuickCharge 3.0 gyorstöltési szabvány támogatásával. Emlegetnek még egy Mi 8-at szeptember 19-e kapcsán: A Screen Fingerprint Edition becenevű variáció a GizmoChina szerint pont arról szólhat, amire a neve céloz: képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasót kínálhat, a Mi 8 alaptulajdonságait megtartva.

Hirdetés