A TENAA-nál bukkant fel a Vivo X6SPlus

Hirdetés

Még tavaly novemberben dobta piacra legújabb készülékeit a Vivo, méghozzá X6 és X6Plus néven, ám úgy tűnik, hogy magának az X6 famíliának újabb tagja lehet. Az X6SPlus ugyanis látogatást tett a TENAA-nál, ám ameddig például a plusz "S" betű az Apple-nél jelentősebb hardveres fejlődést takar, ebben az esetben nem sok változásra lehet számítani. A sima X6Plus és a most felbukkanó X6SPlus között ugyanis két lényeges különbség adódik. Az első, hogy utóbbinál a processzorban lévő nyolc mag 1,8 GHz-en pörög, ameddig például előbbinél 1,7 GHz-en magok találhatók a CPU-ban.


[+]

A másik fontos differencia, hogy a még ismeretlen készülékben 13 helyett 16 megapixeles kamera található a hátlapon. Más téren azonban nincs eltérés, ugyanúgy 5,7 hüvelykes, 1080p felbontású AMOLED kijelző tündököl a mobil elején, aminek belsejében egyébként 4 GB RAM, 64 GB-os adattároló lelhető fel. Méreteket tekintve 158,16 x 79,94 x 7,7 milliméterről és 190 grammos tömegről beszélhetünk, amivel egy kicsit alacsonyabb és keskenyebb, ám nehezebb és szélesebb társánál. Hogy aztán a 3000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt kütyü mikor jelenik meg, arra még tippek sem születtek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

  • Bemutatkozott a Vivo Y51

    A középkategóriás kütyü 64-bites Snapdragon 410 rendszerchippel és teljesen átlagos felszereltséggel bír, az ára viszont még ismeretlen.

  • TENAA viziten járt a Vivo Y51 és Y51L

    A kínaiak hamarosan több új terméket jelenthetnek be, a két készülék a belépőszintet képviseli, és 7,52 milliméter vékonyak.

  • Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?

    A feltörekvő Kínai gyártó hamarosan bemutatkozó készülékét a Harper's Bazaar China két munkatársa leplezhette le idő előtt.

Hirdetés