A Razer kezében a Nextbit

Hirdetés

A közösségi finanszírozás segítségével életre hívott Nextbit Robin minden szempontból formabontó okostelefon volt. Minimalista küllemével, gyári androidos felületével és a felhőszolgáltatásra helyezett hangsúlyával mindazok érdeklődését felkeltette, akik például ráéreztek az okosórákban rejlő potenciálra, avagy egy-egy Moto 360-féle kütyü menőségi faktorára, mert hát ugye.

A szokatlan hozzáállás és a Nextbit cloud-központúsága miatt is döntött úgy Min Liang Tan, a hardver és játékvilágból ismert Razer vezérigazgatója, hogy ráteszik a kezüket a fiatal startupra. „Óriási rajongói vagyunk annak, amit a Nextbit a mobiltechnológia és a felhőközpontú adattárolás szempontjából képvisel. Nagy tehetség és potenciál lakozik a csapatban. A Nextbit szoftveres és dizájntudása érdekel bennünket a legjobban” – nyilatkozta Tim a TechCrunchnak.

Tom Moss a Nextbit részéről nem kevésbé izgatott: „Örömmel jelenthetem be, hogy csatlakozunk a Razer családhoz. Ők is lázadók mint mi, szívből beszélnek és a technológiai gátak áttörésén dolgoznak.” Tom a Robin tulajdonosait megnyugtatta: továbbra is jár a telefon szoftveres támogatása és a jótállás még hat hónapig. Azt viszont nem árulta el, hogy lesz-e új Robin a Razer alatt, mondjuk három, kihajtható képernyővel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés